טקס התייחדות עם זכרה של נאווה לנץ

ביום א', 1 בדצמבר, התכנסו ותיקי המושבה אבן יהודה, לערב הדלקת נרות חנוכה והתייחדות עם זכרה של נאווה לנץ. באירוע שהתקיים בבית יחיאל, מוזיאון הראשונים במרכז המושבה, נכחו ראש המועצה, אבי הררי, ראשי המועצה לשעבר, עמוס עזאני וזיוה בן דרור, חברי מליאת המועצה, בני משפחת לנץ, תושבים, חברים ואורחים רבים. נאווה לנץ, ילידת אבן יהודה, הלכה לעולמה בחטף ובטרם עת לפני כשנה. בערב שאורגן על ידי אורנה דקל וויצ"ו המקומי, ציינו החברים את פועלה של לנץ לאורך השנים והעלו זיכרונות נעימים מהעבר המשותף. נאווה לנץ, שהייתה ידענית גדולה בתחומים רבים, שימשה כאנציקלופדיה אנושית בכל הקשור לתולדות אבן יהודה, החל מהקמת המושבה ושנות קיומה, ניהלה במשך שנים את מוזיאון הראשונים, הפעילה את אתר האינטרנט של המועצה, קיימה סדנאות ופעילות רבה לתלמידים, בני נוער וילדים ועסקה במגוון נושאים רבים למען התושבים והקהילה.