משולחנו של אבי הררי 27.3.15

תושבים יקרים
היום ילדינו יוצאים לחופשת חג הפסח.
זהו זמן מצוין ליהנות עם המשפחה, לצאת לתור את הארץ היפיפייה שלנו, לבלות ביחד ולצאת מהשגרה.
דור העתיד שלנו הוא דור חכם, מודע לעצמו ולסביבתו, טכנולוגי ובעל יכולות רבות ומגוונות.
המועצה משקיעה משאבים רבים על מנת לתת בידם את הכלים אשר ישמשו אותם בבגרותם ובבניית עתידם.
בשבוע האחרון נהנינו כולנו יחד עימם בשבוע המעשים הטובים.
בפתיחת גן הגלגלים ברחוב האלון הגיעו הורים וילדים רבים שהתרוצצו בין המתקנים שהוקמו בשיתוף הנהגת ההורים בהובלת תושבת אבן יהודה יעל פדר, ההורים, התלמידים והצוות החינוכי, המשפחתונים של הדסים, בעלי מקצוע ואמנים מתנדבים מהישוב והמועצה.

כיתה ב 5 מבית הספר בכר ערכו בסביום ליל סדר מוקדם עם הגיל השלישי, יוזמה משותפת של קשרי קהילה והסביום בהנהלת אורנה נגבי

גני הילדים גם הם השתתפו ביום מיוחד זה והוסיפו צבע לגנים

בבית הספר "אור תורה" השתתפתי יחד עם התלמידים בטקס חלוקת סידור.

בבית אב"י, שיחקו תלמידי כיתות א' לאורך השבוע משחק "בני ישראל יוצאים ממצרים ומחפשים את האפיקומן". הילדים התחפשו לבני ישראל, חיפשו פתקים ברחבי בית הספר, ביצעו משימות שונות ולבסוף מצאו את האפיקומן! בין המשימות היתה משימה של מיון וסידור עשר המכות, בניית פירמידה קבוצתית מקוביות, תפזורות, שירה של השיר "אחד מי יודע" ועוד.

השבוע אף עשינו השקה לספרייה לאחר השיפוץ הנרחב בעלות של מעל ל 100000 ש"ח,

הבוקר נחסם הכביש ברחוב המייסדים, במקטע שבין העצמאות לדרך רבין, כדי לסלול כביש חדש לנוחיותכם. הכביש חודש והוא פתוח כעת לתנועה.

כל אלו ועוד, מנחילים בלבבותיהם ערכי קהילה, שיתוף ומעשים טובים.
אני רוצה לאחל להם דרככם, חופשת פסח מהנה, תצאו, תיהנו והכי חשוב - תחזרו לספסל הלימודים בבריאות טובה וכוחות מחודשים.
שלכם, ראש המועצה