בקרוב ! אתר אינטרנט חדש וחדיש למעוצה מקומית אבן יהודה !!

משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 29.7.16

משולחנו של ראש המועצה אבי הררי.

1. ישיבת מועצה :

ביום ד' 28/07 התקיימה ישיבת מועצה.
בין ייתר הנושאים אושרו התב"רים ( תקציב בלתי רגיל) הבאים :
תכנון וביצוע אולם ספורט ( בכר ) - באולם הספורט יותקנו טריבונות בטיחותיות ומרווחות - אני רוצה להודות לחבר המועצה עו"ד יול ברדוש על קידום הנושא.
תב"ר הסדרי תנועה, אספלט ושיפור פיתוח רחובות : הבנים, מרבד-הקסמים ואהבת ציון - אנו ממשיכים להשקיע בפיתוח השכונות הוותיקות על מנת לאפשר מרחב תנועה נח ובטיחותי לתושבי השכונות.
אישור תב"ר תכנון ופיתוח מתחם ה.צ 212 + רחובות נוספים - בין השאר אנו כבר יוצאים לדרך בשיפוץ ופיתוח רחוב השדמה ,נפתח את המעברים ברחוב , נתקין תאורה ,הצללה ועוד לנוחות ולרווחת התושבים.
את פרוטוקול ישיבת המועצה נעלה לאתר המועצה כחוק בשבועות הקרובים ותוכלו לעיין בו באופן מלא.

2. תת"ל 43.

אתמול השתתפתי ב ועדת היגוי של ועדה מחוזית לתכנית תת"ל 43.
יחד עימי השתתפה מהנדסת המועצה אינה קיסילנקו, ראשי רשויות של מרחב שרונים , מהנדסת ועדת שרונים, מתכננים של נתיבי ישראל , מנהל הפרויקט, נציגים של משרדי ממשלה, מתכננת מחוז ונציגים של ועדה מחוזית ומהנדסי רשויות הסמוכות קדימה -צורן, תל- מונד, פרדסיה, כפר יונה, לב השרון וחוף השרון.
בוועדה הבענו את הסתייגויותנו לסגירת כניסות לאבן יהודה מכביש 4 ( מייסדים וצומת הדסים). דרשנו פתרון לצומת רבין לכניסה ויציאה לישוב ללא רימזור ואף התרענו על פגיעה סביבתית.
שמחתי לראות היענות מרשימה שלשום בערב בבית יחיאל בכנס החירום בנוגע לתת"ל, המועצה תייצג נאמנה את האינטרסים הדחופים של אבן יהודה אך במקביל אני מבקש מכל מי שרוצה להגיש התנגדות לפנות למהנדסת המועצה ממנה יקבל את הפרטים למי לשלוח את ההתנגדות.
תודה מיוחדת לדן בן ארי על צילום הכנס.

3. בינוי בית ספר בכר :

בשעה טובה התחלנו את שלב א' בבניית מבני הכיתות החדשות בבית הספר, זהו רגע מרגש מאוד מבחינתי.
פרוייקט הבינוי בבית הספר הוא אבן דרך חשובה בפיתוחה של אבן יהודה והצעדתה לעתיד בו ילדינו יוכלו לרכוש ידע, השכלה וערכים בתשתיות מכובדות ויעילות.
המבנה המוקם כעת יאוכלס בתלמידי כיתות ג-ד. זהו מבנה דו קומותי. וגודלו הכולל כ 700 מ"ר.
העבודות מבוצעות תוך הקפדה יתירה בבטיחות ואבטחת ילדי הקייטנות ופעילות בית הספר לכשתתחדש

4. בעלי תפקידים חדשים :

אנו ממשיכים בעיבוי מחלקות המועצה על מנת לשפר את השירות לתושב
בשבוע האחרון נבחרו עובדת סוציאלי והנדסאי ומנהל יחידת נוער חדשים ואני רוצה לאחל להם בהצלחה רבה.

5. ערב סיום סייעות

בשלישי האחרון שמחתי להיות מוזמן לערב סיום שנה לעובדות צהרוני המרכז הקהילתי אליו גם הוזמנו סייעות הבוקר ששובצו לעבוד בקיטנה וכל זאת במסעדת בשאריס באבן יהודה.
יחד עימי נכחו מנהל המרכז הקהילתי משה בבלפור, שרה כרמי רכזת צהרוני הגנים ורכזת צהרוני בית הספר רינת לוי.
בערב זה נפרדנו מרינת ומכאן אני רוצה להודות לה על ביצוע תפקידה במסירות ואהבה רבה.
הערב היה מוצלח ביותר, נהננו ממוזיקה טובה ומאכלים טעימים וחברה טובה

6. נפגשים בגינה חוזר

.
אנו ממשיכים בהידוק הקשר האישי והבלתי אמצעי בין המועצה לתושבים.
אנו שמח להזמינכם למפגש איתי וביחד עם חבר המועצה עוז כהן .
ביום ה ה-4.8 בשעה 18:30 בגינת ברונר (שכונת וותיקים)
ביום ה ה-11.8 בשעה 18:30 בגינת הבנים (שכונת עין יעקב)
ביום ה ה-18.8 בשעה 18:30 בגינת מכבי
זה הזמן להגיע לשמוע ולהשמיע.
ממתינים לכם בגינה.

7.המחלקה לשירותים חברתיים

אני רואה חשיבות עליונה בחיזוק המחלקה לשירותים חברתיים, ערך החיזוק החברתי הוא חוליה חשובה בהיותנו חברה צודקת.
אני שמח להציג כמה מהפעיליות של המחלקה ולהודות לכל הצוות המקצועי ועובדי המחלקה ובראשם מנהלת המחלקה חגית זהבי ויו"ר וועדת השירותים החברתיים עוז כהן.
מרכז הלמידה יוצא לחופשת הקיץ, תלמידים רבים זכו לחיזוק וקידום לימודי במהלך השנה.
אני מודה לכל המתנדבים שלקחו חלק במרכז הלמידה לאורך השנה, אנו כבר נמצאים בהתארגנות והכנה לפתיחת מרכז הלמידה בתחילת שנת הלימודים, מי שמעוניין לקחת חלק ולהתנדב מוזמן לפנות למחלקה.
השבוע נאספו תיקים משומשים בשיתוף ויצו, הנהגות ההורים והמחלקה לשירותים חברתיים. התיקים יועברו לטובת ילדים שיוכלו ליהנות מהם.
בשבועות האחרונים נאספו משחקים רבים לטובת פתיחת משחקייה משולבת, איסוף המשחקים נעשה ע"י ויצו המחלקה לשירותים חברתיים והספרייה.
המחלקה לשירותים חברתיים הרחיבה את הפעילות לנערים בכיתות ח-ט. מידי יום ראשון הנערים עוברים אימון כדורגל ע"י מאמן מקצועי, בנוסף השבוע התקיים ערב גיבוש לנערים.

8. חילופי גברי :

השבוע התקיימו כמה מינויים חדשים במועצה ובמרכז הקהילתי :
חבר המועצה עוז כהן יחליף את תושבת המקום הילה קולט בהנהלת המרכז הקהילתי.
זה המקום להודות מקרב לב להילה שבשנתיים וחצי האחרונות עמדה אף בראש "קשרי קהילה"
הילה סייעה, עזרה, תמכה וקדמה פרוייקטים רבים קהילתיים ביעילות רבה ובמקצועיות וכל זאת באהבה רבה לקהילה ובהתנדבות מלאה.
ואני מאחל לחבר המועצה עוז הצלחה.
סגן ראש המועצה דרור ריבובסקי מונה כיו"ר ועדת ביטחון במקום חבר המועצה ע"ד יול ברדוש
חבר המועצה עו"ד יול ברדוש מונה ליו"ר ועדת הנדסה ותשתיות.
אני רוצה להודות לדרור ויול ומאחל להם בהצלחה רבה.

9. מרכז קהילתי :

אתמול בערב, יחד עם כולכם, נהניתי בארוע "גזוז בכוורת" שהתקיים בבריכת אבן יהודה והופק ע"י המרכז הקהילתי.
שוב הוכיחו מנהל המרכז הקהילתי משה בבלפור, רכזת קהילה שיר אידלסון, צוות עובדי המרכז הקהילתי, עובדי המועצה ואנשי האבטחה - שהם יודעים להרים הפקה מדהימה לרווחת כולנו.
- נמשכת ההרשמה לחוגי המרכז הקהילתי לשנת הפעילות תשע"ז
- חג האהבה - ערב שירי אהבה, גבינות ויין - יום ד', ה- 17/8 בשעה 20:00 בבית יחיאל
סטריטבול : יום ד' 17.8 / יום ה' 18.8
ריקודי עם - כל יום א' בבית יחיאל
פרטים נוספים אנא פנו למרכז הקהילתי בטלפון : 09-8910070
או באתר : http://www.evenyehuda.org.il/

10.

דובר המועצה:

בסוף חודש זה יסיים את תפקידו דובר המועצה מר שלומי יהודה.
אני רוצה להודות ,באהבה רבה ,לשלומי על עבודתו הנאמנה והמסורה כדובר המועצה בשנה וחצי האחרונות.
שלומי הקפיד לשמש כצינור מידע ביני לבניכם, להתייחס לפניות התושבים ,למצוא פתרונות, לעזור בהפקת ארועי המועצה ולדברר את המועצה כלפי חוץ.
אני מכיר את שלומי כבר שנים רבות, נהניתי לעבוד עם אדם חכם, רגיש לסביבתו, חושב מחוץ לקופסא ונאמן לתפקידו.
שלומי היה זמין בכל עת ובכל שעה ובמקצועיות רבה נתן לי ולמועצה מיכולותיו הרבים.
תודה רבה לך שלומי.
את שלומי יחליף עובד המועצה אמיר אבן טוב שרובכם בוודאי מכירים.

שבת שלום וסוף שבוע נפלא,
שלכם,