משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 28.7.2017

תושבים יקרים שבת שלום לכולם.

לעיונכם העדכון השבועי משולחנו של ראש המועצה, אבי הררי:

סוף יולי כמעט חלף ולפנינו נותר אוגוסט החם והלח לסיום החופש הגדול. למרות חופשת הקיץ, עובדי המועצה ממשיכים במלוא המרץ בעבודתם, בפעילות ועשייה רבה בכל רחבי המושבה, בבתי הספר וגני הילדים כדי שבתחילת שנת הלימודים, ילדי המושבה יגיעו למוסדות חינוך מחודשים, יפים ונקיים.

עדכוני פרוייקטים

שיפוצי הקיץ נמשכים. אנו משקיעים במוסדות החינוך לאורך כל שנת הלימודים ובחופש הגדול המשכנו בפרוייקט השיפוצים בעלות של 2,000,000 ₪.

עבודות הגמר בשלושת גני הילדים החדשים ושכבת ה'- ו' בבית הספר בכר לקראת סיום ובקרוב יושלם כל נושא ההצטיידות כך שבראשון בספטמבר ייפתחו שלושת הגנים.

נמשכות העבודות לשדרוג הצומת ברחובות המתמיד השרון הנוטע וגינת המשחקים ברחוב המחתרת ובאולם המחול במרכז הקהילתי וכן העבודות בשיפוץ כיתות ז'-י' בבית הספר הדסים.

בבית הספר בכר התחלנו בהקמת האמפי החדש שם יתקיימו מופעים, אירועים, הצגות ועוד שיספק מענה ל-500 משתתפים, תלמידים ותושבים.

נמשכות העבודות באזור התעשייה הדרומי בפרוייקט הקמת, שדרוג וחידוש התשתיות.

בתחילת השבוע נתחיל בפרוייקט טיפול וגיזום העצים ברחובות אבן יהודה.

צופים

חניכי תנועת הצופים יצאו למחנה קיץ שנתי ביער הזורע ואני מבקש לברך אותם, שיצאו לשלום ויחזרו בשלום, שייהנו ויבלו וייצגו את המושבה בגאון.

ישיבת מליאת המועצה

השבוע נערכה ישיבת מליאת המועצה בה אושרו תבר"ים (תקציב בלתי רגיל) נוספים בהיקף של מליוני ₪ שמיועדים להשקעה בפרוייקטים נוספים והמשך פיתוח ושדרוג התשתיות במושבה.
שידרוג רחוב ותיקים.
שידרוג רחוב המעפילים.
שידרוג רחוב אהבת ציון.
שידרוג מערכות כבוי אש במרכז הקהילתי.
הקמת שילוט לכניסות לישוב.
בניית מועדון ואולם כינוסים ברחוב המחתרת ועוד.

כוח אדם

השבוע התחדשנו במספר עובדים חדשים וטובים. וועדת המכרזים של המועצה בחרה במנהלת למועדונית, הנדסאי למח' הנדסה וסייעות לטובת ילדים עם צרכים מיוחדים. בהצלחה.

חוגגים לעובדי הצהרונים

בחמישי, ערכנו ערב הוקרה לעובדי הצהרונים. אני מבקש להודות לעובדי המועצה והמרכז הקהילתי שהפעילו את הצהרונים והעניקו לילדינו בית חם ואיכותי מלא בחום ואהבה. נתראה בשנה הבאה. תודה.

מעורב ירושלמי

במסגרת שלל אירועי הקיץ, נפגשנו בחמישי באירוע חברתי קהילתי נוסף, מעורב ירושלמי. בהצלחת ההופעה המרשימה של שמעון פרנס ונתי סירי, יש חלק נכבד למנהל והמעבד המוסיקלי ארנון פרידמן, משלנו תושב אבן יהודה. היה כרגיל יפה, מהנה ושמח. תודה לכל המשתתפים שהגיעו לאירוע. נתראה באירועים הבאים.

תעודות הוקרה

ישיבת המועצה שהתקיימה השבוע הייתה מרגשת במיוחד. בני משפחה, אורחים ותושבים רבים הגיעו כדי לקחת חלק בטקס הענקת תעודות הוקרה והערכה לתושבי המושבה. הענקתי תעודות הוקרה לספורטאים המצטיינים שייצגו את המושבה ואת ישראל והשתתפו במכביה ה – 20. בנוסף, הענקתי תעודות לתושבים ותיקים שהטביעו חותם, פעילים חברתיים קהילתיים, התנדבו ותרמו למען קידום ופיתוח המושבה. אני מבקש לברך פעם נוספת את מקבלי תעודות ההוקרה והערכה בכל הטוב שבעולם, בבריאות ובהצלחה בהמשך דרכם ולהודות להם על פועלם:

ספורטאים:

דולב חזן – קפטנית נבחרת ישראל בכדורעף

אלי פרידמן – זכה במדליית זהב, שחיין למרחק 1500 מ' במים פתוחים

יורם לבב – זכה במדליית זהב בתחרויות הטריאתלון

אורי סלע – מקום ראשון בשחיית 5 ק"מ בכנרת, ומקום שלישי בשחיית 100 מ' חזה – שחיין במים פתוחים

2. תושבים ותיקים

ששון צנעני