משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 4.8.2017

תושבים יקרים שלום לכולם.

להלן העדכון השבועי משולחנו של ראש המועצה, אבי הררי.

החל מ-1.8.17. נכנס לתפקידו באופן רשמי מנהל מחלקת החינוך שי פרוכמן.
בהזדמנות זו ברצוני להודות לגברת סימי פרץ, שבמשך כשנתיים שימשה כמנהלת מחלקת החינוך במסירות בנאמנות רבה.

מסיבת קיץ

ברביעי, השתתפתי ביחד עם חוגגים רבים במסיבת קיץ חגיגית במרכז הקהילתי. האירוע נערך במסגרת שלל האירועים והפעילויות של המועצה והמרכז הקהילתי למענכם, תושבים יקרים. תודה לכל המתנדבים הרבים, לעובדי המועצה והמרכז הקהילתי על אירוע מקסים ומהנה ותודה לכל התושבים שהגיעו כדי לחגוג ביחד.

פרוייקטים

כפי שהתחייבתי, השבוע התחלנו בפרוייקט מרכזי וחשוב, סלילת רחוב הנוטר והקמת מעגל תנועה בצומת הנוטר – באר גנים. כביש הנוטר מבאר גנים ועד רחוב הכלנית ייסגר לתנועה במהלך העבודות. שימו לב להסדרי התנועה וסעו בזהירות.

פרויקט נוסף יצא לדרך, סלילת כביש חדש שמחבר את שכונת באר גנים לכביש המייסדים בין הרחובות האלמוגן והנופר.

שיפוצי הקיץ נמשכים כרגיל בגנים ובתי הספר.

העבודות בפרוייקט הקמת הגינה הציבורית, גינת המשחקים במחתרת נמשכות כמתוכנן.

בצומת הרחובות המתמיד - הנוטע נמשכות העבודות כמתוכנן.

העבודות בפרוייקט ריסוס והדברת עשבי בר במדרכות המושבה נמשך.

התחלו בטיפול וגיזום עצים בכל רחבי המושבה.

ממשכים בעבודות בבית ספר בכר ובגני הילדים.

מתקדמים בפיתוח הכניסה הראשית לבית הספר הראשונים ואני מקווה שעד פתיחת שנת הלימודים יסללו את הכניסה באספלט.

שיפוץ אולם המחול במרכז הקהילתי לקראת סיום.

בשעה טובה, השבוע התחלנו בפרוייקט חשוב בגני הילדים. בכול הגנים, החל משנה"ל תשע"ח, יהיה בתוך הגן מסך שיאפשר כניסה מבוקרת ובדיקת הנכנסים ע"י מצלמה, כך שתחושת הביטחון של הגננות והילדים תהיה טובה יותר.

טיפול בחתולים

בראשון הקרוב נפרסם פרטים על פעילות שהמועצה תחל בנושא עיקור חתולים. שימו לב להנחיות בפרסום.

שבת שלום שקטה ורגועה לכולם.

התמונות היפות באדיבותם הרבה של דן בן ארי ורן סיטון. תודה.