לוגו מועצה מקומית אבן יהודה
באנר משולחנו - העדכון השבועי של ראש המועצה
לוגו יום הולדת 90 למועצה המקומית אבן יהודה כתוב בטקסט: אבן יהודה חוגגת, מופיע המספר 90 בירוק ויש צלליות של דמויות במרכז התמונה
07 בינואר 2022

עדכון קורונה 07.01.2022

גל תחלואה קשה שוטף את המדינה וכולל לא רק הידבקות בנגיף הקורונה אלא גם הידבקות במחלת השפעת ובמחלות ויראליות נוספות. מדובר בהתמודדות אישית ומשפחתית לא פשוטה וחשוב כי כל אחד ואחת ישמור על עצמו ועל בני ביתו .

אני מאחל לכולנו בריאות איתנה ושהגל הזה יחלוף במהרה ובשלום.

מתווה החינוך החדש – החל מיום ראשון ה- 9.1 – ביטול רמזור החינוך

בהתאם לסיכום בין משרדי הבריאות והחינוך על מתווה החינוך החדש, שייכנס לתוקפו ביום ראשון 9.1.2022, בכפוף לאישור הממשלה וועדת החינוך של הכנסת, תלמידי בתי הספר והגנים ימשיכו ללמוד באופן פיזי בבתי הספר, כאשר שיטת הרמזור תופסק. כמו-כן, תבוטל הגבלת ה-70%, והוראת צמצום המגעים. בתוך כך, במקרה של חשיפה לחולה מאומת, יתנהלו מוסדות החינוך בהתאם למתווה הבדיקות והבידודים המונהג בכל המשק.

לנוכח זאת, במקרה בו יתגלה מאומת בכיתת הלימוד (תלמיד או מורה) תפעל הכיתה באופן הבא:
• מחוסנים/מחלימים (לפי הגדרת משרד הבריאות) יבצעו בדיקת אנטיגן ביתית או בדיקת אנטיגן מפוקחת.

אם תוצאת הבדיקה חיובית (במקרה ותוצאה חיובית התקבלה מבדיקת אנטיגן ביתית, תבוצע בדיקת אנטיגן מפוקחת) – שהייה בבידוד במשך 10 ימים. שחרור רק באישור רופא (אין צורך בבדיקה נוספת)

• לא מחוסנים/לא מחלימים (לפי הגדרת משרד הבריאות) יבצעו בדיקת אנטיגן מפוקחת:

תוצאה שלילית – שהייה בבידוד במשך 7 ימים. שחרור בכפוף לתוצאה שלילית בבדיקת אנטיגן מפוקחת שבוצעה ביום האחרון לבידוד.

תוצאה חיובית – שהייה בבידוד במשך 10 ימים. שחרור רק באישור רופא (אין צורך בבדיקה נוספת).

במבנה הסביום הישן פועלת נקודת בדיקה מהירה מפוקחת בימים א-ה בין השעות 12:00-20:00 וביום שישי בין השעות 08:30-15:00.

עמדת הבדיקה נפתחת לעיתים באיחור היות וצוות הבדיקות תלוי באספקת ערכות הבדיקה אשר לעיתים מתעכבת – מדובר במבצע לוגיסטי מורכב ואני מבקש כי תגלו סבלנות והבנה למצב.

לרשותכם דף מידע קורונה באתר המועצה המתעדכן מדי יום במצב התחלואה ביישוב ובמספר המתחסנים :

אבן יהודה זוכת פרס חינוך מחוזי תשפ"א-תשפ"ב

במסגרת תחרות פרס החינוך המחוזי תשפ"א-תשפ"ב אשר הוענק לאבן יהודה, ועדת הבחינה שמה דגש על חינוך בראש סדר העדיפויות ברשות המקומית ועל מתן מכלול מענים לכל תלמיד ותלמידה, בכל שעות היום. בחינוך הפורמלי והבלתי פורמלי.

הועדה בחנה כל רשות על פי תשעה תבחינים המחולקים לשני אשכולות מרכזיים:

1. ערכים ואקלים חינוכי
  2. הישגים ולמידה

מצורף קישור למצגת אשר הוצגה בפני וועדת הפרס ובה התייחסות המועצה ואגף החינוך לכל תבחין ותבחין כאשר בחלק מהנושאים יש תמונות וסרטונים להמחשת דברי ההסבר שניתנו ע"י כל הגורמים המעורבים בנושא החינוך באבן יהודה.

חברי הוועדה שמעו גם את שי מילשטיין תלמיד כיתה יב בתיכון הדסים, אשר שיתף אותם מנקודת מבטו בפעילויות החינוכיות המתבצעות ביישוב.

מצגת המועצה המקומית אבן יהודה לפרס החינוך המחוזי תשפ"א-תשפ"ב

להצלחה שותפים רבים ואני שב ומודה לכולם:
לזיו קמיני, סגנית ראש המועצה והממונה על תיק החינוך, לד"ר שי פרוכטמן מנהל אגף החינוך, לכל עובדי אגף החינוך, לפיקוח: צלילה גולן, אפרת קאופמן, דמנה כהן מירה דניאל, ירדן אלפסי ומדריכות הייעוץ, הילית טופז מנהלת המתי״א, תמר שחר ופסיכולוגיות השפ״ח, לעדי בירן פגץ, אתי חודדה, קרן אמיתי מנהלות בתי הספר היסודיים, לאלי בצלאל מנהל תיכון הדסים, לצוותי החינוך בבתי הספר, למנהלת מחלקת גנים תאיר רווה הדס לגננות ולסייעות בגני הילדים, לאירת לב גוז מנהלת יחידת הנוער, להילה קולט יו"ר המרכז הקהילתי, למשה בבל פור מנכ"ל המרכז הקהילתי וכל עובדי המרכז הקהילתי, לעובדי המועצה, לחברי המועצה, לתנועות הנוער: הצופים, הנוער העובד, בני עקיבא ושחקים ולכל חברי וחברות הנהגות ההורים אשר שותפות לכל המהלכים החינוכיים לכל אורך הדרך.

רישום לגני הילדים וכיתות א' תשפ"ג

הרישום לגני הילדים ולכיתות א' בבתי הספר לשנת הלימודים תשפ״ג החל ביום שני 03.01.22 ויסתיים ב- 23.01.22.
בטרם ביצוע הרישום יש לקרוא את חוברות המידע המופיעות באתר המועצה בקישור הבא:

חוברת מידע לנרשמים לגני הילדים: https://tinyurl.com/2p8m87f9

חוברת מידע לנרשמים לכיתה א': https://tinyurl.com/436e6z4d

את הרישום יש לבצע דרך הקישור הבא:

*נכון לעכשיו ועפ"י הנחיות משרד החינוך לא ניתן לקיים ימים פתוחים במוסדות החינוך – אנו נעדכן ככל שהחלטה זו תשתנה.

לרשותכם קישור לדף מידע על בתי הספר: https://tinyurl.com/2p8w5r

להלן דרכי ההתקשרות בכל שאלה או בעיה:
בנושא גני ילדים ניתן להתקשר אל תאיר רווה הדס במספר הטלפון 09-8915028 או במייל לכתובת ganim@even-yehuda.muni.il
בנושא בתי הספר ניתן לפנות אל לילך אשכנזי במספר הטלפון 09-8915023 או במייל לכתובת education@eyedu.org.il

הפנינג משפחות במסגרת אירועי יום הולדת 90 לאבן יהודה

שנת 2022 היא שנת ה-90 לאבן יהודה ובמהלכה נקיים מגוון רחב של פעילויות ואירועים לכבוד יום ההולדת ליישוב.

את האירועים אנו נפתח עם פיקניק משפחתי לכבוד ט"ו בשבט אשר יתקיים ביום שישי, 14.01.2022 החל מהשעה 12:00.

במסגרת האירוע וכחלק משיתופי הפעולה אשר יאפיינו את אירועי ה- 90 יהיה מוזיאון בית הראשונים פתוח לקהל בין השעות 12:00-14:00 ואתם מוזמנים להגיע עם הילדים ולשלב פיקניק עם הכרת ההיסטוריה של ראשית הקמתה של אבן יהודה.

המועצה לשירותכם

על מנת שנוכל לספק שירות איכותי ולתת מענה בהתאם לנהלי העבודה של המועצה ולתיעדוף נכון של הפניות תוך התייחסות למהות הפניה, דחיפותה, חשיבותה והגורם המטפל, העמדנו לרשותכם מגוון אפשרויות ליצירת קשר איתנו המפורטים בקישור הבא:
למען הסדר הטוב והקפדה על מתן שירות ללא משוא פנים, עובדי המועצה יטפלו אך ורק בפניות שיגיעו דרך הערוצים שמפורטים בקישור לעיל.
שבת שלום ובשורות טובות אבי הררי ראש המועצה

אתר המועצה מונגש לאנשים עם מוגבלויות וכולל מידע מפורט בחלק מהתמונות (alt). באם אנשים עם מוגבלות נתקלו בבעיות בקריאת העמוד נא לעדכן במייל לכתובת: mea@even-yehuda.muni.il

דילוג לתוכן